avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune dupa moartea mamei.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune dupa moartea mamei.

Buna ziua,cam aceeasi problema am si eu,a murit mama,mai am un frate dar mare parte din bunuri erau pe numele ei.Intrebarea mea este cat are tata dreptul din succesiune si cat noi copiii?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 14:27, 26 Septembrie 2011
Tatal dvs are 2/8 si fiecare copil cota de 3/8 din bunurile proprii si aceleasi cote dar din 1/2 din bunurile comune facute impreuna cu tatal dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire din partea mamei Noxa_Kitty Noxa_Kitty Buna ziua. Ma bucur ca am dat peste acest forum. Avem o problema mai delicata in familie si as dori, cu amabilitatea dumneavoastra, un raspuns. Socrii mei ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea mostenirii sufletel2011 sufletel2011 parintii mei au construit o casa pe terenul mostenit de tatal meu de la parintii lui(bunicii mei)mama a murit acum 13ani.imediat dupa un an tata sa ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire cristina1980 cristina1980 buna ziua. mama mea in urma divortului a dobandit un apartament suntem 2 frati si ea doreste sa stie care ii sunt drepturile ei in acest apartament si ce act ... (vezi toată discuția)