Am urmatoarea intrebare: fiind administrator la o societate am depus actele pentru revocare administrator si dizolvare - lichidare societate (firma neavand datorii catre stat si furnizori).
Asociatii urma sa ia legatura cu un jurist sa continue demersurile pentru radiere. In termen de 30 de zile trebuia sa depuna bilantul de lichidare si restul documentelor dar dupa cum am aflat, nu a depus nimeni documentele pentru ultima etapa.
Ce se intampla in acest caz?
Daca sustineti ca ati depus actele de dizolvare-radiere societate nu mai este mare lucru de facut: situatia financiara de lichidare, certificat de atestare fiscala din care sa rezulte ca firma n-are datorii, certificatul de inregistrare si certificatele constatatoare de autorizare in original, acte pe care le puteti depune si dvs la trecerea a 30 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial. Daca nu se efectueaza etapa a doua, firma ramane asa in dizolvare cativa ani pana cand ONRC-ul o sa faca radieri colective ale societatilor aflate in aceasi situatie.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Inchidere societate
andex
Buna ziua,
Asociatul unic a semnat o hotarare AGA in care s-a mentionat revocarea administratorului, descarcarea de gestiune si dizolvarea societatii.
Au ... (vezi toată discuția)