avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere societate

Buna ziua,

Asociatul unic a semnat o hotarare AGA in care s-a mentionat revocarea administratorului, descarcarea de gestiune si dizolvarea societatii.
Au fost depuse documentele pentru dizolvare lichidare voluntara (fara datorii) .
Dupa 30 de zile asociatul nu a mai depus nici un document pentru radiere (bilant de lichidare, etc...)
Ce se intampla in acest caz?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:41, 5 Octombrie 2011
Din cele relatate de dvs. inteleg ca hotararea s-a bazat pe dizolvare fara lichidare in conformitate cu art. 235 din Legea nr. 31/1990. Daca mergea pe varianta dizolvarii cu lichidare si a revocat administratorul trebuia sa tot desemneze un lichidator care sa se ocupe de lichidarea-radierea societatii. In situatia descrisa daca nu se continua procedura pentru radierea societatii asteptati cativa ani pana cand registrul comertului va face radieri colective pentru societatile aflate in aceasi situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere societate nelunelu68 nelunelu68 am o societate comerciala infiintata in ianuarie 2011 si nu am avut nici o activitate daca as dori sa o inchid ce demersuri trebuie sa fac (vezi toată discuția)
Lichidare firma Suto Adriana Suto Adriana buna ziua doresc si eu sa intreb daca sunt mandatata de administratorul firmei sa dizolv firma care este suspendata cu acte la notar, sunt contabila dar nu ... (vezi toată discuția)
Bilant de lichidare livia.mazare livia.mazare buna ziua am si eu nevoie de ajutor o srl este suspendata si s-a luat decizia dizolvarii, lichidarii si radierii ei. stie cineva cum trebuie sa arate ... (vezi toată discuția)