avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Un sfat va rog
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Un sfat va rog

Sunt functionar public si anul acesta am fost obligata sa depun declaratia de avere. Cand am completat-o, m-am grabit, si am trecut alocatia de stat a copilului si nu am mentionat pensia de intretinere a acestuia. Am completat-o asa cum am zis, si fostul sot mi-a gasit declaratia pe net si a sesizat institutia in care lucrez cu privire la acest fapt, precizand ca doreste sa fiu cercetata penal si sesizarea Agentiei Nationale de Integritate. Acum ma uit in legea115( forma actualizata) si vad ca sunt abrogate diverse articole privind declararea averii. Sunt functionar public, cu functie de executie si doresc sa stiu ce mi s-ar putea intampla. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: catalin_just , utilizator 15:34, 9 Septembrie 2008
Stati linistita ,pentru asa ceva nu. Dupa parerea mea dumneavoastra sunteti unul dintre putinii functionari publici, cinstiti daca va faceti probleme pentru un lucru minor.
Si eu zic sa stai linistita, sunt convins ca nu vi se poate intampla nimic. Un aspect marunt. Vreau sa vad si eu un om perfect...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in declaratia de avere gigelas gigelas Buna ziua, Ce anume se poate intampla unui functionar public (post de referent,dar in fapt fiind casier intr-o primarie),daca nu declara toata averea in ... (vezi toată discuția)
Ce institutie este competenta material sa solutioneze o sesizare? Manole Dumitru Manole Dumitru Buna ziua, Daca un functionar public (salariat la o Primarie din Orasul X) nu isi declara in totalitate averea(terenuri cumparate, vila masina etc.) in ... (vezi toată discuția)
Averi si interese nedeclarate de primarie utilinro utilinro 1. Cand a/au aparut legea/legile care obliga pe functionarii publici sa-si declare averile si interesele? Se arhiveaza declaratiile din anii precedenti dupa ... (vezi toată discuția)