avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituire taxa auto

Buna ziua
Va rog daca puteti sa-mi spuneti cum as putea formula cererea de restituire a taxei auto catre ANAF pentru a putea fi cat mai la obiect .Am platiti in anul 2008 o taxa de 4503 lei pentru o masina second hand .Stiu ca voi fi refuzata de ANAF dar trebuie sa le cer frumos inainte de a-i actiona in judecata .Am inteles ca pot cere si dobanda actualizata pana la data platii efective .
va multumesc frumos
O zi buna
Cel mai recent răspuns: adinaelena , utilizator 17:03, 26 Septembrie 2011
indicati-mi adresa de mail sa va trimit modelul de cerere carte anaf si un model de actiune pt tribunal
badea_adina2002@yahoo.com
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto daniel p daniel p buna ziua. as dori sa stiu care sunt demersurile necesare ce trebuiesc urmate pentru a-mi fi restituita taxa auto? stiu ca intra in competenta tribunalului ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare - legea nr. 9/2012, model de cerere adresata instantei razvanpatrol razvanpatrol cind apare in monitorul oficial in ce data!? voi putea merge direct la serviciul de inmatriculari fara sa platesc taxa? dar cind apare? ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto popescuadr1an popescuadr1an Buna ziua, Am achizitionat un autoturism second-hand in decembrie 2008 si am platit pentru acesta taxa de prima inmatriculare in data de 12.12.2008.Aceasta ... (vezi toată discuția)