avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... SECHESTRU ASIGURATORIU
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

SECHESTRU ASIGURATORIU

BUNA ZIUA
IN TOAMNA ANULUI 2010 AM FACUT UN SECHESTRU ASIGURATORIU PE NISTE UTILAJE PRORIETARUL SC DUPA SECHESTRU LE-A VANDUT CU TOT CU SC . AM INCERCAT UN PENAL DAR NU MI-A FOST ACORDAT , ACESTA A VANDUT MARFA SECHESTRATA SI NU MI-A PLATITO EU CE POT FACE ? MULTUMESC
Ultima modificare: Luni, 26 Septembrie 2011
bottacin, utilizator
Cel mai recent răspuns: bottacin , utilizator 15:05, 27 Septembrie 2011
sechestrul a fost instituit prin executor judecatoresc, s-au aplicat sigilii, au fost notificate autoritatile fiscale (daca erau masini)?
sechestrul a fost instituit prin executor judecatoresc ,IAR RESTUL NU SA FACUT PT CA LE-A VANDUT DUPA CE IA VENIT INSTINTAREA IAR MIE MI-AU SPUS SA LE CAUT

ce intelegeti prin "neacordarea unui proces penal"?
NU SA ADMIS CEREREA DE TRIMITERE IN JUDECATA
Creditorul primeşte T.C prin mandatarul său av........ Pronunţată în şedinţă publică ,azi 14 PRESEDINTE GREFIER

Alte discuții în legătură

Sechestru asiguratoriu pe utilaje Remus47 Remus47 Se poate institui sechestru asiguratoriu pe mijloace de productie ? Daca se pune sechestru ,pentru o creanta pe care o am la un furnizor, pe utilajele cu ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere razvan24 razvan24 intrebare:poate exec judecatoresc sa lase in custodie niste bunuri daca nu e instituit sechestru? (vezi toată discuția)
Adjudecatar persoana juridica delta95 delta95 Am adjudecat la o licitatie un apartament ca persoana juridica. La oficiul de cadastru mi s-a refuzat intabularea imobilului din cauza ca este un sechestru ... (vezi toată discuția)