avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sechestru asiguratoriu pe utilaje
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sechestru asiguratoriu pe utilaje

Se poate institui sechestru asiguratoriu pe mijloace de productie ? Daca se pune sechestru ,pentru o creanta pe care o am la un furnizor, pe utilajele cu care produc ( s-au sigilat tablourile electrice) cum imi mai pot plati creanta ? Pe de alta parte s-a pus sechestru pe utilajele care erau ipotecate la banca , este in regula ?
Cel mai recent răspuns: Remus47 , utilizator 20:23, 20 Iunie 2014
Exprimati-va mai clar. Cine v-a pus sigiliu pe tablourile electrice, firma de furnizare a curentului electric? Cine v-a pus sechestru pe bunuri? Chiar si bunurile gajate la banca pot fi puse sub sechestru la cererea unui tert.
Sechestrul asigurator se poate pune pe toate bunurile din proprietatea debitorului.
Sigiliul l-a pus executorul judecatoresc al unei firma (furnizor de marfa) la care aveam o datorie si nu ne-am inteles cu reesalonaea platilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru pe utilaje Remus47 Remus47 Se poate institui sechestru asiguratoriu pe mijloace de productie ? Daca se pune sechestru ,pentru o creanta pe care o am la un furnizor de materiale, pe ... (vezi toată discuția)
Sechestru asiguratoriu Remus47 Remus47 Se poate institui sechestru asiguratoriu pe mijloace de productie ? Daca se pune sechestru ,pentru o creanta pe care o am la un furnizor, pe utilajele cu care ... (vezi toată discuția)
Sechestru asiguratoriu bottacin bottacin BUNA ZIUA IN TOAMNA ANULUI 2010 AM FACUT UN SECHESTRU ASIGURATORIU PE NISTE UTILAJE PRORIETARUL SC DUPA SECHESTRU LE-A VANDUT CU TOT CU SC . AM INCERCAT UN ... (vezi toată discuția)