avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Sechestru asiguratoriu
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Sechestru asiguratoriu

Se poate institui sechestru asiguratoriu pe mijloace de productie ? Daca se pune sechestru ,pentru o creanta pe care o am la un furnizor, pe utilajele cu care produc cum imi mai pot plati creanta ?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Iunie 2014
Remus47, utilizator
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 19:30, 18 Iunie 2014
Prin sechestrul asigurator nu se restrange actiunea de exploatare a mijlocului de productie. Adica nu ia nimeni ciocanul din mana muncitorului :)
S-a pus sigiliu pe tabloul electric !
Si mie mi-a sigilat RENEL-ul tabloul electric si nu numai mie, la toti de pe strada. Uite ca scriu la calculator, merge frigiderul, care-i problema? A, daca-i vorba de vreun heblu sigilat in pozitia decuplat e altceva. ,,S-a pus" este impersonal. Cine v-a sigilat tabloul electric? Te pomenesti ca datorati bani taman celor de la Electrica (sau cum se numescla d-voastra) :giggle:
Ultima modificare: Miercuri, 18 Iunie 2014
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru asiguratoriu pe utilaje Remus47 Remus47 Se poate institui sechestru asiguratoriu pe mijloace de productie ? Daca se pune sechestru ,pentru o creanta pe care o am la un furnizor, pe utilajele cu ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe utilaje Remus47 Remus47 Se poate institui sechestru asiguratoriu pe mijloace de productie ? Daca se pune sechestru ,pentru o creanta pe care o am la un furnizor de materiale, pe ... (vezi toată discuția)
Anexa 2 a ordinului nr. 50/1990, completata in anii urmatori corneliamanescu corneliamanescu Sotul meu are scris pe cartea de munca : \"pentru activitatea CTC conform ordin 50 art. 3 care au lucrat in locuri de munca din intreprindere prevazute in ... (vezi toată discuția)