avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Platitor de tva de la infiintare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Platitor de tva de la infiintare

M-am declarat platitor de tva de la infiintare dat nu am primit in timp util certificatul de platitor de TVA si trebuie sa incep activitarea comerciala . Cum procedez in acest interval de timp , pot sa emit tva fara tva ? pana la primirea certificatului.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 17:44, 26 Septembrie 2011
emiteti fara TVA pina la primirea aprobarii din partea Fiscului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii intreprindere familiala ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua Imi cer scuze ca voi pune o intrebare care poate s-a mai repetat pe acest forum, insa tot citind alte topicuri am intrat si mai mult in ceata. In ... (vezi toată discuția)
Neplatitor de tva am emis facturi cu tva marinvictor marinvictor Buna ziua, am infiintat o societate comerciala la data de 04.04.2012 iar contabilul meu mi-a spus ca pot emite facturi cu TVA chiar daca nu am CIF. Dupa ce ... (vezi toată discuția)
Pfa - ce implica un contract de colaborare? Ade13 Ade13 Sunt traducator autorizat de Ministerul de Justitie, persoana fizica autorizata , locuiesc in Ploiesti si am primit de curand oferta unui contract de ... (vezi toată discuția)