Buna ziua, am infiintat o societate comerciala la data de 04.04.2012 iar contabilul meu mi-a spus ca pot emite facturi cu TVA chiar daca nu am CIF. Dupa ce m-am documentat am observat ca acest lucru nu este posibil si vreau sa stiu cum pot face sa le restitui celor cativa clienti carora le-am emis facturi TVA-ul si sa le dau facturi fara TVA. Va multumesc
Explicati clientilor respectivi situatia si solicitati-le sa va returneze facturile cu tva pe care nu aveati dreptul sa le emiteti, totodata emiteti facturi fara tva, iar diferenta le restituiti.
Oricum, odata ce toate acestea au avut loc in aprilie, inca nu cred ca s-au prelucrat din p.d.v. contabil, iar daca da, si atunci se poate usor rectifica, deoarece aceste date nu s-au declarat inca niciunde.
Oricine poate gresi, chiar si calul se mai impiedica, cu toate ca el are patru picioare...
Restituire avans
AndreiD90
Buna ziua,
Detin o pensiune in judetul Suceava si doresc sa va prezint urmatorul caz: o agentie de turism face o rezervare pt unul din clientii lor pentru ... (vezi toată discuția)
Intrebare
victorbuzescu
Buna ziua.Pentru cine ma poate ajuta am si eu o intrebare:
Deschizandu-mi de cateva zile un SRL si neavand inca un contabil, ma confrunt cu urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Factura
calinel
Am emis doua facturi cu acelasi numar.Am uitat sa trec in facturier si am dat un nr. de factura la o firma, pe urma am completat o factura pe numarul dat la ... (vezi toată discuția)