avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare cod caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare cod caen

Buna ziua.As dori sa-mi spuneti unde pot incadra in codul caen:servicii resurse umane si ce acte imi trebuiesc pentru schimbarea codului caen in activitatea sus mentionata
Cel mai recent răspuns: globaljobexperience , utilizator 23:00, 1 Martie 2010
Buna seara. Pentru efectuarea serviciilor de plasare intradevar este obligatoriu ca sa aveti obiect principal de activitate conform codului CAEN 7830, dar nu este prevazut cum ca ar fi obligatoriu sa fie singurul obiect de activitate pe care se poate profesa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente si informatii utile ref. caen rev.2 2AS 2AS Pentru toti cei interesati, am postat la adresele de mai jos (sper sa functioneze!): cateva documente pe care le-am identificat eu pe Internet si pe care le ... (vezi toată discuția)
Furnizare forta de munca georgiana77 georgiana77 Buna ziua, Am o SC si vreau sa desfasor o noua activitate : angajare personal specializat pentru diverse operatiuni, dupa care sa furnizez forta de munca la ... (vezi toată discuția)
Activitate de schimb cultural gabrici gabrici buna codul caen este un pic incomplet firma desfasoara activitate de de schimb cultural, voluntariat si experienta profesionala in strainatate cu clientii ... (vezi toată discuția)