Am fost chemata in judecata. Reclamantul a mintit ca am daramat gardul si am construit pe hotar; a cerut demolarea cladirii mele, refacerea gardului, revendica o bucata din terenul meu si vroia granituire. Au vrut doar sa ne hartuiasca putin. Dupa un proces stresant de 3 ani, in care noi am depus zeci de poze, am adus martori, autorizatii, au fost 2 expertize in favoarea noastra etc, exact in ziua in care instanta trebuia sa se pronunte, reclamantii au renuntat la capetele aberante legate de revendicare teren, demolare constructii, iar instanta doar a aprobat granituirea. Noi vrem sa se judece, pentru ca avem dreptate, si dupa ce am asteptat 3 ani lucrurile arata de parca ei au cedat din bunavointa lor, cand.de fapt, au renuntat pentru ca oricum pierdeau. Vrem sa spuna judecatorul care e concluzia si sa le respinga cererile aberante. Problema e ca la incheierea noi nu am fost de fata, petru a putea discuta, a fost avocatul nostru care nu a protestat si nu a cerut sa se judece. Incheierea are termen de apel 15 zile, dar nu stiu daca apel la intreg procesl sau doar la incheierea asta? Noi nu vrem rejudecare, ci judecarea in continuare, adica concluzii plus sentinta. Toate probele deja au fost administrate. Mai putem cere acum prin acelasi avocat sa se judece fondul?
Multumesc!
Incheiere proces civil
eok11
Buna ziua!
Daca intr-un proces civil reclamantii renuntat la o parte din cerintele cererii exact in momentul in care trebuia pronuntata hotararea; noi nu eram ... (vezi toată discuția)