avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... este corecta hotararea instantei?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

este corecta hotararea instantei?

paratul nu a respectat proiectul potrivit caruia inaltimea casei trebuia sa fie de 6 m si casa are la coama 7,50 m deoarece constructorii au spus ca altfel apa nu va avea cadere.reclamantul a cerut in capetele de cerere anularea autorizatiei de constructie si demolarea casei.judecatorul a hotarat ca paratul trebuie sa modifice acoperisul casei astfel incat sa aiba 6m cum era in proiect.daca reclamantul nu a cerut, i se poate acorda ceva ce nu a cerut?ce se poate face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: ynna 55 , utilizator 16:18, 17 Iunie 2009
Consider ca judecatorul s-a pronuntat corect.....adica sa se demoleze o casa pentru ca nu s-a respectat autorizatia de constructie? #-o Judecatotorul l-a obligat sa respecte aceea autorizatei si a procedat corect.
Pareri contrare???
faptul ca a fost construita la 7,50 il avantajeaza pe reclamant pt k apa nu se va scurge pe terenul lui,latimea terenului fiind mica!si la proiectul initial au fost facute modificari conform cu cele ce se gasesc la fata locului,PAC fiind practic refacut de arhitect si corespunde cu ceea ce este pe teren!
Daca avantajeaza pe reclamant inaltimea, de ce a dat paratul in judecata? Doar asa ca sa "moara capra vecinului", cum se spune??? Adica durerea reclamantului era ca si-a facut vecinul casa??? #-o. Instanta a apreciat corect situatia de fapt si de drept iar solutia este intemeiata.
pai exact asta e durerea reclamantului...k si-a facut vecinul casa...voia terenul ,dar cam degeaba!!!!!si e un reclamagiu din nastere!!!!!!!! nu exista nicio sansa in recurs????????precizez din nou k in capetele de cerere nu a cerut decat demolarea si anularea autorizatiei!!!!!!
In ce stadiu procesual va aflati? Apel sau recurs? Adica , s-a judecat dosarul pentru prima data in fata instantei sau nu???

Alte discuții în legătură

Bună seara! dețin un teren pe care este construită o casă ... sorinsigina sorinsigina Bună seara! Dețin un teren pe care este construită o casă care, pe limita de proprietate are zid comun cu casa vecinului. Eu am hotărât să demolez ... (vezi toată discuția)
Raport de expertiza - granituire - partile detin mai mult teren decat in acte marturie marturie Sunt reclamant, (fara aparator) intr-un proces civil cu capetele de cerere: - granituire, - retrocedare teren ocupat de peretele unei magazii, - obligatia ... (vezi toată discuția)
Streasina, picatura apei dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Buna seara Am o casa in constructie. S-a construit in locul unei case vechi care s-a demolat, la distanta de 60-70 cm fat de gardul cu vecinul (pastrind ... (vezi toată discuția)