avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Locuinta sociala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Locuinta sociala

Buna seara!

As dori sa stiu care sunt criteriile pentru a obtine o locuinta sociala si care sunt sansele pentru a obtine o astfel de locuinta in conditiile in care suntem o familie formata din doi adulti si un minor de 3 ani ,impreuna cu sotul realizez un venit de 2000 ron/luna din care se scad rate pt un credit de nevoi personale cam 900 lei(la vremea cand am obtinut creditul aveam un venit mai mare acum venitul a scazut iar noi platim rata de 900 ron)mentinez ca locuim cu parintii ,as dori sa stiu ce formalitati trebuiesc indeplinite pentru a obtine o astfel de locuinta.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 07:44, 27 Septembrie 2011
Mergeti la Primaria de care apartineti si vedeti care sunt conditiile impuse de carea cei de acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr. 448/2006: dobanda suportata de stat pentru handicap accentuat? nicolae242 nicolae242 buna seara, in anul 2007 am luat un credit in valoare de 7000 euro pentru nevoi personale de la o banca pe o perioada de 10 ani; in anul 2008 m-am imbonlavit ... (vezi toată discuția)
Important- credit prima casa Lazarescu_Andreea Lazarescu_Andreea Buna ziua. Sunt mama unui copil minor si intenționez sa divortez. In prezent, venitul meu este indemnizația creștere copil in valoare de 900lei. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Divort cu casa angajata prin programul prima casa ghcar ghcar Doi tineri decid sa divorteze, in conditiile in care locuinta este cumparata prin programul Prima casa, acum un an si jumatate. Nici unul nu are resurse sa ... (vezi toată discuția)