avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale produse expirate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

produse expirate

Seful meu doreste sa fac un model de act aditional la contractele cu furniozorii de mezeluri pentru ca acestia sa rezolve problema produselor expirate.Stiu ca conform legii acestea nu se schimba dar va rog sa ma ajutati,poate stiti vreo portita,Aproape toti furnizorii rezolva produsele expirate prin reduceri comerciale sau chiar facturi de retur dar am avut probleme cu cateva firme si seful meu doreste sa se asigure ca nu o sa mai intampine asemenea probleme.

Alte discuții în legătură

Hg nr.984 din 25 august 2005 lilicrin lilicrin HOTÃRÂRE nr.984 din 25 august 2005 Conform acestei hotarari sunt permise sau nu retururile produselor de origine animala? De exemplu o firma care produce ... (vezi toată discuția)
Produse expirate in stoc - returnate furnizorului? a.d.n. a.d.n. Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Avem produse expirate in stoc, luate retur de la clienti, cu diverse date de expirare, inclusiv 2009. ... (vezi toată discuția)
Returul produselor alimentare smndraghici smndraghici Buna ziua, Va rog sa ma ajutati: ce spune legislatia cu privire la returul produselor alimentare? Multumesc! (vezi toată discuția)