avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale HG nr.984 din 25 august 2005
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

HG nr.984 din 25 august 2005

HOTÃRÂRE nr.984 din 25 august 2005
Conform acestei hotarari sunt permise sau nu retururile produselor de origine animala? De exemplu o firma care produce mezeluri este obligata sa faca la marfa expirata retur?
Cel mai recent răspuns: lilicrin , utilizator 17:18, 9 Martie 2009
Art. 6. - Următoarele fapte constituie contravenţii ....şi se sancţionează după cum urmează

b) cu amendă de la 24.000 lei la 50.000 lei:

8. returnarea produselor alimentare, indiferent de starea lor de calitate şi siguranţă, de către agenţii economici care valorifică aceste produse furnizorilor sau producătorilor;
Deci eu voi da marfa expirata la catei si la pisici ca producatorii nu o primesc X-( Ce lege...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retur produse alimentare ginnyy ginnyy Potrivit HG 984/2005: Art. 6.lit b) punctul 8, returnarea produselor alimentare, indiferent de starea lor de calitate şi siguranţă, de către agenţii ... (vezi toată discuția)
Inregistrare marfa retur la casa florifloricel florifloricel Am inteles ca in sistemul romanesc (fiscal) nu se accepta retururile... cazul meu este domeniul textil, inapoierea marfei de catre client catre magazin.. ma ... (vezi toată discuția)
Returul produselor alimentare smndraghici smndraghici Buna ziua, Va rog sa ma ajutati: ce spune legislatia cu privire la returul produselor alimentare? Multumesc! (vezi toată discuția)