avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pericol public - definitie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pericol public - definitie

stie cineva definitia pericolului public, dar nu pe un anumit domeniu(auto, incendiu, etc.) ci la general?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:25, 27 Septembrie 2011
A mai fost deschisa o discutie de acest gen pe Avocatnet , in 14 februarie 2011 .
Vedeti "www.avocatnet.ro/content/for... "
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2011
gabriella1065, utilizator
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2011
ContSters145448, utilizator

Se pare ca putem vorbi de pericol public doar atunci cand niste fapte se pot transforma in pericol social concret, care poate fi demonstrat.

www.inm-lex.ro/fisiere/pag_34/det_54/175.doc

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie pe locuinta Mihaela Enache Mihaela Enache pana la ce data trebuie incheiata polita de asigurare obligatorie pentru locuinte? In unele surse am citit ca pana pe 15 iulie, altele spun ca data limita ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! - lipsa mailuri de la avocatnet CRIMO CRIMO Am si eu o intrebare pentru dumneavoastra avocatnet.ro De ce pana astzi 16 Ianuarie 2015 , nu am mai primit nimic pe mail ? (vezi toată discuția)
Infiintare service auto D33a16 D33a16 Prietenul meu vrea sa-si deschida un service auto acasa la el.Si-a deschis deja un PFA pentru repararea si intretinerea autovehiculelor,are si autorizatie de ... (vezi toată discuția)