avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Redistribuirea functionarilor publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Redistribuirea functionarilor publici

Buna ziua,
Am fost concediata in 2010 dintr-o institutie publica, iar in 2011 am fost reangajata prin redistribuire intr-o functie publica inferioara cu acordul meu, functie vacanta pe perioada nedeterminata. Mentionez ca 7 ani inainte de concediere am ocupat functia de inspector principal (fara alta avansare) iar acum prin redistribuire sunt pe un post de inspector asistent.Intrebarea mea ar fi cand pot sa beneficiez de promovare si in ce functie?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 17:49, 28 Septembrie 2011
Dupa ce se implinesc 3 ani vechime in gradul asistent, veti putea promova inspector principal.
Problema e ca dupa cei 3 ani promovez in functia de inspector principal , iar in aceasta functie am fost 7 ani
Nu v-a obligat nimeni sa acceptati postul...
Poate intre timp, dispar specimenele de la putere si se deblocheaza posturile si veti avea posibilitatea sa participati la concursul pentru ocuparea unui post cu grad mai mare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere grad profesional consilier superior Costi2015 Costi2015 Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea situatie: Am detinut gradul profesional de consilier superior pana in anul 2013, an in care in institutie ... (vezi toată discuția)
Poate fi ocupat un post vacant pe perioada nedeterminata de catre un angajat pe perioada determinata prin redistribuire? LucianT LucianT Este vorba de un spital, posturile au aceeasi specialitate, acelasi nivel de studii si apartin de aceeasi structura (Laborator de analize medicale). Postul pe ... (vezi toată discuția)
Redistribuire cristina 33 cristina 33 Cum se face redistribuirea intr-o functie de conducere? In ce conditii? Infiintezi un post si apoi redistrubui?Se face prin concurs sau daca ai detinut ... (vezi toată discuția)