avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... contract vanzare cumparare auto la notariat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

contract vanzare cumparare auto la notariat

Buna ziua,
as dori sa cumpar o masina in valoare de 7000E si urmeaza sa merg la notariat sa facem contractul de vanzare cumparare . Imi puteti spune cam cat costa acest contract (sau cat costa cu tot cu taxe de timbru,etc,etc).
Nu stiu la ce suma sa ma astept .
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: iustin2009 , utilizator 17:07, 14 Septembrie 2011
Este obligatoriu sa merg sa inchei contractul de vanzare-cumparare la notariat ? Cam cat ajung toate taxele de la notariat , daca pretul masinei este in jur de 4000e?
Am observat in discutia de mai sus, ca a spus cineva ca a gasit niste formulare pe net ? Se poate rezolva cu acele formulare ? Cum fac rost si eu de ele ?
Va multumesc anticipat!
dolcecris a scris:

Este obligatoriu sa merg sa inchei contractul de vanzare-cumparare la notariat ?


Nu este obligatoriu. Se mai poate face si prin societati agreate de politie. Mergeti la biroul informatii de la Politia Rutiera din localitetea dumneavoastra si intrebati care sunt societatile agreate de ei, pentru intocmirea documentatiei aferente vanzarii - cumpararii de autoturisme.
Va multumesc !
dolcecris a scris:

Va multumesc !


Cu multa placere si succes.
Buna seara! Am si eu o intrebare, daca se poate: am cumparat o masina de la un "bisnitar" insa am facut numai contractul de vanzare cumparare. Maine dimineata voi merge sa il caut pe proprietar sa facem si restul actelor, insa nu prea stiu unde se fac aceste acte. Daca merg la notar, ar putea sa faca dansul restul actelor? (acolo in piata era un domn la care se puteau face actele definitive sau ceva asemanator, insa nu am stiut eu atunci....) Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Auto maier maier buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)
Conditii suplimentare in antecontract de vanzare-cumparare pentru un teren dorincornea dorincornea Intentionez sa cumpar o parcela dintr-un teren intravilan care urmeaza sa fie dezmembrat. Terenul respectiv a fost teren arabil fara drum direct de acces ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unei masini fara a face radierea... mariana v mariana v Va rog frumos sa ma ajutati urgent. Sotul meu a vindut o masina recent, fara a face insa nici un act de radiere. Are doar actul de vinzare cumparare. Cel care ... (vezi toată discuția)