Am o firma in curs de deschidere, in care vom fi 3 asociati. Unul dintre asociati trebuie sa fie director tehnic, pentru ca asa cere legislatia IGPR pentru domeniul sistemelor de securitate.
Eu am calificarile necesare pentru a fi director tehnic si ma voi ocupa de proiectarea sistemelor. Trebuie sa imi mai fac CIM/carte de munca pentru a indeplini si acest rol?
Da. Doar asociatul care e si administratorul firmei trecut in actele constitutive, nu e obligat sa aiba contract de munca. De fapt acel contract de munca va si certifica ca sunteti director tehnic conform legislatiei.
Ok, am inteles. De aici mai apare o problema: eu nu doresc salariu pentru acest post, pentru ca sunt asociat si in plus mai lucrez si la alta firma. Pot sa inregistrez CIM-ul cu salariu 0? Trebuie sa platesc ceva taxe in conditiile in care nu solicit remuneratie pentru acest post?
Angajare
LacatusR
Suntem doi asociati/administratori (conform actului constitutiv cei doi administratori exercita mandate separate) ai unei firme licentiate de IGPR in ... (vezi toată discuția)