Am îndeplinit fucţia de director al unei instituţii publice autofinanţate; timp in care Inspectoratul Teritorial de Muncă a amendat instituţia cu 2000 lei. Am făcut plângere contravenţională, iar Judecătoria a programat procesul pentru mâine (28.09). Între timp (de la data depunerii plângerii) mi-am dat demisia din funcţia de director, iar Ministerul mi-a trimis încetarea totală a CIM - ului, fără rămânerea pe vreo funcţie de execuţie în instituţia respectivă şi fără a nominaliza pe cineva căruia să-i predau documentele şi ştampila unităţii. Între timp mi-am găsit altundeva de lucru, iar documentele instituţiei şi stampila le-am încuiat într-un dulap din instituţia respectivă.
Intrebarea mea este: ce obligaţie am eu mâine la Judecătorie, mă prezint cu demisia şi ordinul de incetare CIM şi explic situaţia, având in vedere că plângerea este depusă de mine; totodată mai pot să-mi fac o delegaţie emisă de instituţia respectivă pentru a o putea reprezenta în instanţă? Nu ştiu cum să procedez şi mă gândesc să nu mi se impute mie amenda.