avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... demisie functie publica contractuala si proces la ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

demisie functie publica contractuala si proces la Judecãtorie

Am îndeplinit fucţia de director al unei instituţii publice autofinanţate; timp in care Inspectoratul Teritorial de Muncă a amendat instituţia cu 2000 lei. Am făcut plângere contravenţională, iar Judecătoria a programat procesul pentru mâine (28.09). Între timp (de la data depunerii plângerii) mi-am dat demisia din funcţia de director, iar Ministerul mi-a trimis încetarea totală a CIM - ului, fără rămânerea pe vreo funcţie de execuţie în instituţia respectivă şi fără a nominaliza pe cineva căruia să-i predau documentele şi ştampila unităţii. Între timp mi-am găsit altundeva de lucru, iar documentele instituţiei şi stampila le-am încuiat într-un dulap din instituţia respectivă.
Intrebarea mea este: ce obligaţie am eu mâine la Judecătorie, mă prezint cu demisia şi ordinul de incetare CIM şi explic situaţia, având in vedere că plângerea este depusă de mine; totodată mai pot să-mi fac o delegaţie emisă de instituţia respectivă pentru a o putea reprezenta în instanţă? Nu ştiu cum să procedez şi mă gândesc să nu mi se impute mie amenda.

Alte discuții în legătură

Ordin incetare cim cantoreanuharalambie cantoreanuharalambie În urma demisiei din functia de director a unei institutii publice autofinantate am primit un ordin al ministrului prin care inceta CIM ( eu voiam sa rămân ... (vezi toată discuția)
Demisie in urma jignirilor si a comportamentului neadecvat al conducerii yanachis yanachis Buna ziua! Sunt Dir.ec in cadrul unei institutii publice. Directorul general a incercat in nenumarate randuri sa-mi \\"forteze mana\\" cum s-ar spune , sa ... (vezi toată discuția)
Amenda itm 10.000 lei - plangere contraventionala silvia99 silvia99 va rog frumos: am o angajata cu 8 clase. pe cererea de angajare a trecut \"va rog sa imi aprobati ...incepand cu 1.10.2011\". cererea a semnat-o in ... (vezi toată discuția)