avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... ordin incetare CIM
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

ordin incetare CIM

În urma demisiei din functia de director a unei institutii publice autofinantate am primit un ordin al ministrului prin care inceta CIM ( eu voiam sa rămân pe un post de executie, dar in cerere nu am cerut acest lucru, prin ordinul ministrului incetându-mi CIM-ul). In acest ordin nu mi s-a comunicat cui să predau documentele institutiei, stampila, registrele, etc. Am plecat din cadrul institutiei, asteptand ca Ministerul să comunice o adresa prin care sa desemneze o persoana căreia să îi predau documentele, stampila, registrele etc., acestea fiind in acest timp incuiate intr-un dulap in sediul instituţiei.
Ce sa fac? Nu trebuia sa primesc odata cu incetarea CIM-ului si o adresa in care sa fie numita persoana careia sa îi predau? Avand in vedere ca trebuie depuse Declaraţiile fiscale, trebuie facuta salarizarea etc, si multe altele, eu ce am de făcut, având în vedere că intre timp m-am incadrat in alta parte??????

Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 22:17, 9 Septembrie 2011
asa ar fi trebuit sa fie norml...
De fisa de lichidare nici nu se mai pune problema, din cate scrieti, oamenii astia chiar nu au pic de creier...
Acum probabil ca va aflati in preaviz?
Probabil ca pana la finele acestui termen se va gasi cineva care sa va preia ce ati avut...si sa se termine balciul
:(
:)daca va aflati in perioada de preaviz, aveti aceleasi obligatii. daca perioada de preaviz a expirat...mergeti acasa linistit, ca deja nu mai e treaba dvs. cum se vor descurca "inteligentii" aia. succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie functie publica contractuala si proces la judecãtorie cantoreanuharalambie cantoreanuharalambie Am îndeplinit fucţia de director al unei instituţii publice autofinanţate; timp in care Inspectoratul Teritorial de Muncă a amendat instituţia cu 2000 ... (vezi toată discuția)
Cim a incetat prin ordin al ministrului. pot sa-l contest? cantoreanuharalambie cantoreanuharalambie am depus cerere de demisie din functia de director, fara a cere ramanerea in functia de consilier (am crezut ca se subintelege), și mi-a venit ordin de ... (vezi toată discuția)
Administrator nou 109-nord 109-nord Ce documente se intocmesc la schimbarea unui administrator ? Multumesc. (vezi toată discuția)