avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... CIM a incetat prin ordin al ministrului. Pot sa-l ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

CIM a incetat prin ordin al ministrului. Pot sa-l contest?

am depus cerere de demisie din functia de director, fara a cere ramanerea in functia de consilier (am crezut ca se subintelege), și mi-a venit ordin de incetare a CIM-ului, fara preaviz, fara a mi se spune cui sa predau actele, stampila unitatii. Ce sa fac? Avand in vedere ca este facuta sesizare la Parchet si Politie, cui sa Las actele institutiei? E corect ca ordinul sa vina pe fax? Am vreo sansa sa contest ordinul, avand in vedere ca acesta este semnat de ministru?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:26, 9 August 2011
Chiar daca este semnat de un ministru, respectivul ordin poate fi atacat si ar trebui sa va fie indicata calea de atac si instanta competenta chiar in respectivul ordin.
Fax-ul e si el un mijloc de comunicare ... si daca se poate face dovada ca vi s-a comunicat chiar si prin fax e in regula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin incetare cim cantoreanuharalambie cantoreanuharalambie În urma demisiei din functia de director a unei institutii publice autofinantate am primit un ordin al ministrului prin care inceta CIM ( eu voiam sa rămân ... (vezi toată discuția)
Demisie functie publica contractuala si proces la judecãtorie cantoreanuharalambie cantoreanuharalambie Am îndeplinit fucţia de director al unei instituţii publice autofinanţate; timp in care Inspectoratul Teritorial de Muncă a amendat instituţia cu 2000 ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare contract de munca vreau_sa_stiu vreau_sa_stiu Buna ziua!Ce se intampla daca angajatorul nu doreste sa-mi elibereze decizia de incetare a cm? Demisia am trimis-o prin fax si am si martori.Va multumesc! (vezi toată discuția)