avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii asigurare sanatate in Olanda
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

asigurare sanatate in Olanda

Un angajator roman are salariati trimisi la munca in Olanda pe o perioada mai lunga de 4 luni . Pentru fiecare salariat s-a incheiat o asigurare de sanatate obligatorie la o firma autorizata din Olanda , pentru servicii sanitare din Olanda.
Intrebarile sunt : pentru firma din Romania , aceste asigurari se incadreaza la deductibile in suma de 250 euro pe an pe salariat si
sunt considerate avantaje in natura si se adauga la veniturile din salarii ?

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile Luminita78 Luminita78 Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Daca la o firma, patronul vrea sa incheie pentru angajatii sai asigurari de pensii private facultative si ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate asigurari de viata/sanatate Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA In ce limita sunt deductibile cheltuielile cu asigurarile de viata si sanatate pentru un salariat al societatii care este si asociat la calculul impozitului pe ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate contibutie asigurari de sanatate pentru pfa Adrian Brojboiu Adrian Brojboiu Buna ziua, O intrebari pentru cei avizati in domeniu: In cazul unei PFA sunt deductibile plafonat sau neplafonat contributiile de asigurari de sanatate ... (vezi toată discuția)