avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... taxa judiciara de timbru
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

taxa judiciara de timbru

SUNT PERSOANA JURIDICA si am un proces pe rol (o despagubire a unei cladiri unde faceam productie eu nu am fost asigurat ci cel care a produs avaria )se poate sa fiu scutita sau sa platesc o cota parte din taxa judiciara de timbru Va multumesc anticipat astpt lamuriri
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 16:58, 27 Septembrie 2011
persoana juridică nu beneficiază de ajutor public judiciar în temeiul OUG 51/2008, ci doar persoana fizică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces suspendat conform art. 155 ind. 1 cod procedurã civilã _Oana_ _Oana_ Buna ziua! La valoarea unui imobil, instanta mi-a impus achitare unei taxe de timbru pt care am solicitat scutirea acesteia, astfel ca, in acest sens am ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru judiciar adcris adcris Buna ziua Am lucrat cu RNP si in urma unui contrct castigat la licitatie ei nu au livrat masa lemnoasa din contract. Vreau sa ii dau in judecata dar taxa de ... (vezi toată discuția)
Esalonare taxa timbru pe 36 luni Cris1971 Cris1971 Buna ziua, va rog raspundeti-mi la urmatoarea intrebare: Se poate esalona taxa de timbru pentru mai mult de 24 luni? Eu stiam ca nu. Fostul meu sot, pt ca-si ... (vezi toată discuția)