avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale eliberare autorizatie de functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

eliberare autorizatie de functionare


Pentru obtinerea aprobarii de functionare a unui spatiu comercial (bauturi alcoolice, pateuri,sandwich-uri, 3 masute pe terasa - bordura , program non-stop) , la parterul unui bloc, e nevoie de acordul proprietarilor ?( toti locatarii sunt si proprietari)
Cel mai recent răspuns: savuvirgil , utilizator 22:08, 27 Septembrie 2011
Conform Legii nr. 230/2007,Art.46 transformarea locuintei in spatiu cu alta destinatie se faca numai cu acordul vecinilor care au pereti comuni cu spatiul atat pe verticala cat si pe orizontala,cu avizul asociatiei de locatari,apoi acest aviz se depune la primarie pt. eliberarea Autorizatiei de functionare si daca este cazul se cere si avizul de Mediu,Urbanism,Aviz Sanitar,Autorizarea ocuparii domeniului public,etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare autorizatie de functionare sinlesa sinlesa Pentru obtinerea aprobarii de functionare a unui spatiu comercial (bauturi alcoolice, pateuri,sandwich-uri, 3 masute pe terasa - bordura , program non-stop) , ... (vezi toată discuția)
Autorizare spatiu comercial la bloc savuvirgil savuvirgil Locuiesc in sectorul 3,str.Rotunda nr 4.,et.1.La parter sub mine sa deschis un boutique care desface bauturi alcoolice pt.acasa dar se consuma loco.Am sesizat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!! doresc sa înființez un restaurant , catering la ... ionut898 ionut898 Buna ziua!! Doresc sa înființez un restaurant , catering la parterul unui bloc de 6 nivele. Ma intereseaza ca inainte sa închiriez locatia si sa investesc o ... (vezi toată discuția)