avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... eliberare autorizatie de functionare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

eliberare autorizatie de functionare

Pentru obtinerea aprobarii de functionare a unui spatiu comercial (bauturi alcoolice, pateuri,sandwich-uri, 3 masute pe terasa - bordura , program non-stop) , la parterul unui bloc, e nevoie de acordul proprietarilor ?( toti locatarii sunt si proprietari)
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 17:43, 27 Septembrie 2011
da, este nevoie de acordul tuturor proprietarilor, mai ales că vorbiți de o terasă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

eliberare autorizatie de functionare sinlesa sinlesa Pentru obtinerea aprobarii de functionare a unui spatiu comercial (bauturi alcoolice, pateuri,sandwich-uri, 3 masute pe terasa - bordura , program non-stop) ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial in scara blocului gipanaul gipanaul De 10 ani, in scara blocului in care locuiesc, la parter s-a deschis un magazin de produse alimentare, inclusiv bauturi alcoolice, care (cel putin) pe timpul ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial parter bloc - functionare non stop fara acordul vecinilor radubogdan24 radubogdan24 Buna ziua, Va deranjez cu 2 intrebari legate de problema spatiilor comerciale de la parterul blocurilor si functionarea acestora in raport cu persoanele cu ... (vezi toată discuția)