avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cont bancar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cont bancar

Buna seara,
Am un srl la care platesc impozit 3% din venit. Datorita lipsei de activitate am hotarat sa inchid contul la banca. Toate platile la finate la fac cash ( nu am salariati eu fiind administrator).
Trebuie sa am activ contul la banca daca eu nu-l folosesc?
Cel mai recent răspuns: nairam63 , utilizator 19:26, 27 Septembrie 2011
Nu! Si sotia mea e in aceeasi situatie si ca sa nu mai plateasca aiurea tot felul de comisioane si-a inchis contul curent ce-l avea deschis pe firma. Bafta!

PS. Asta in cazul in care nu ai credite la banca respectiva... sau alte datorii fata de banca neachitate.
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2011
nairam63, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere cont poprit florin444 florin444 Buna ziua,as dori sa stiu daca se poate inchide un cont bancar in situatia in care contul respectiv are instituita o poprire pe el? Multumesc (vezi toată discuția)
Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)
Cont raiffeisen ne-inchis (copie cerere) KiralyOtto KiralyOtto Va salut, Am si eu o scurta nelamurire/intrebare, Acuma, aproximativ 6 luni am deschis un CONT la Raiffeisen pentru a ajuta un prieten sa isi plateasca ... (vezi toată discuția)