avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cont bancar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cont bancar

Buna seara,
Am un srl la care platesc impozit 3% din venit. Datorita lipsei de activitate am hotarat sa inchid contul la banca. Toate platile la finate la fac cash ( nu am salariati eu fiind administrator).
Trebuie sa am activ contul la banca daca eu nu-l folosesc?
Cel mai recent răspuns: nairam63 , utilizator 19:26, 27 Septembrie 2011
Nu! Si sotia mea e in aceeasi situatie si ca sa nu mai plateasca aiurea tot felul de comisioane si-a inchis contul curent ce-l avea deschis pe firma. Bafta!

PS. Asta in cazul in care nu ai credite la banca respectiva... sau alte datorii fata de banca neachitate.
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2011
nairam63, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere cont poprit florin444 florin444 Buna ziua,as dori sa stiu daca se poate inchide un cont bancar in situatia in care contul respectiv are instituita o poprire pe el? Multumesc (vezi toată discuția)
Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)
Cont raiffeisen ne-inchis (copie cerere) KiralyOtto KiralyOtto Va salut, Am si eu o scurta nelamurire/intrebare, Acuma, aproximativ 6 luni am deschis un CONT la Raiffeisen pentru a ajuta un prieten sa isi plateasca ... (vezi toată discuția)