avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... pv necomunicat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

pv necomunicat

buna seara am fost oprit de un echipaj cu radar si a zis ca am circulat cu 83km/h in localitate cand am cerut dovada nu au vrut sa o arate si am refuzat sa semnez pv ul mentionand politistul ca nu doresc sa semnez.intrebarea mea este in felul urmator:
-au trecut 4 sapt de atunci si nu am primit pv ul acasa ce trebuie sa fac in cazul asta sa merg la afentia fiscala de unde apartin poate ca a ajuns acolo fara sa ajunga acasa sau...?multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters213050 , utilizator 22:23, 27 Septembrie 2011
Asteptati sa va vina acasa, din momentul in care o primiti aveti la dispozitie termenul legal de contestare in instanta.
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2011
Alexandru Munteanu, Avocat
Cu siguranta va fi comunicat la adresa de domiciliu. In alta ordine de ideei, dreptul contravenientului, fie el de a plati contravaloarea amenzi ori acela de a contesta se naste in momentul in care acesta isi cunoaste in mod legal aceasta calitate, moment care coincide cu momentul comunicarii procesului verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda radar! proces verbal nesemnat. 6 puncte penalizare = 301 ron? dorudoru dorudoru Sambata 11.06.2011. mergem cu masina de la Deva - la - Timisoara .La vre- 30 km de Lugoj la intrarea intr-un sat.Stateau ascunsi politistii cu radarul. Este ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am fost oprit de poliție pentru depășirea vitezei ... AlexandruV AlexandruV Bună ziua, Am fost oprit de poliție pentru depășirea vitezei pe un tronson de 50 km (aveam 83). Polițistul mi-a înmânat un PV cu avertisment (mă ... (vezi toată discuția)
Proces verbal pentru depasirea limitei de viteza mugabi mugabi Buna ziua, tranzitand orasul Pascani, la iesirea spre codri Pascanilor, am fost oprit de un echipaj radar (care statea la panda) pentru depasirea limitei de ... (vezi toată discuția)