avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asociat unic contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asociat unic contract munca

am un magazin alimentar la sat la care eu vand, dar sunt asociat unic - este un srl. am auzit ca trebuie neaparat sa am contract de munca. E adevarat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 28 Septembrie 2011
Nu sunteti obligat sa aveti CIM.Dvs,veti plati impozit pe dividende pt profitul obtinut.
eduardgalea a scris:

am un magazin alimentar la sat la care eu vand, dar sunt asociat unic - este un srl. am auzit ca trebuie neaparat sa am contract de munca. E adevarat?

Legea prevede ca aveti posiblitatea sa va incheiati c.i.m. cu societatea al carei asociat unic sunteti , dar nu este obligatoriu acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatoriu 1 salariat la srl? adela1978 adela1978 Buna ziua. Vroiam sa va intreb urmatoarele: - e vorba de 1 srl ce se va infiinta, domeniul vanzari(comert in magazin), este obligatoriu sa existe un ... (vezi toată discuția)
Ca asociat si administrator al unei societati comerciale, pot lucra fara contract individual de munca? adriacst adriacst Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema . Eu si sotul meu suntem asociatii unei SRL, eu detin si calitatea de administrator. Am deschis un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj + asociat in srl Victor2008 Victor2008 Buna Ziua, Beneficiez de indemnizatie de somaj si doresc sa infiintez un SRL ca asociat unic sau cu 2 asociati. In cadrul acestui SRL voi avea activitati ... (vezi toată discuția)