avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Vreau sa infiintez un S.R.L - D
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Vreau sa infiintez un S.R.L - D

Buna ziua,
Vreau sa infiintez un S.R.L. - D in mediul rural, care sa se ocupe cu distributia de internet si cablu TV. Care sunt autorizatiile ce trebuie sa obtin ca sa pot functiona legal? Am inteles ca se vor interzice cablurile pe stalpi, e adevarat? Cu ce autoritati trebuie sa iau legatura ca sa pot furniza aceste servicii?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:25, 29 Septembrie 2011
Da, toate cablurile vor trebui sa fie trase prin pamant. Autorizatiile le primiti de la primarie.

Nu cred ca mai exista fonduri in proiectul SRL-D.
Alex_Munteanu a scris:

Da, toate cablurile vor trebui sa fie trase prin pamant. Autorizatiile le primiti de la primarie.

Nu cred ca mai exista fonduri in proiectul SRL-D.


Da, este inchisa sesiunea pentru instalarea tineri intreprinzatori, dar se poate infiinta o SRL-D pentru se fiti pregatiti la urmatoara sesiuni. Daca o faci prin o SRL normal nu mai poti acceza la anu cele zece mii de euro daca sunt acelasi cerintele de pana acum.
Da am luat legatura cu cei de la appimm , iar anul urmator vor fi din nou fonduri pentru programul SRL-D , sper sa pot accesa acest program atunci, mi-am simulat punctajul si ma apropii de maxim.
Deocamdata nu va ramane decat sa asteptati.
Este destul de greu de spus ce va fi la anul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cablu pe stalpi - este voie? MariusDinca MariusDinca Vreau sa accesez programul cofinantat de stat pentru infiintarea unui S.R.L. debutant cu activitatea de distributie internet si cablu TV, si am intalnit Legea ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene oanalorena oanalorena pt.infiintarea unui atelier optica ca pfa pot accesa fonduri ue -in mediul rural (vezi toată discuția)
Detin 20 de ari de teren pot sa obtin fonduri europene in urmatorea situatie? inchiriez2012 inchiriez2012 mentionez ca detin 20 de ari care sunt langa un sat care este considerat cartier facand parte dintr-un oras si as dori sa stiu daca pot obtine fonduri europe ... (vezi toată discuția)