avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general program \"kogalniceanu\"
Discuție deschisă în Contabilitate în general

program "kogalniceanu"

stie cineva, cum se incarca mai multe pagini scanate (de exemplu balantele, bilanturile) in acest formular?

[ link extern ]


Cel mai recent răspuns: ContSters228228 , utilizator 21:10, 25 Noiembrie 2011
buna dimineata!

cum le salvez intr-un singur fisier (pdf, jpg sau doc) cum cere formularul?
scanati toate paginile, apoi bifati si salvati aceste pagini cu denumirea bilant 2010.pdf
nu cred ca ne 'ntelegem. sau nu 'nteleg eu:rolleyes:...

eu vreau sa le "lipesc" cumva fisierele scanate (format jpg) intr-un singur fisier acceptat de formular (pdf, jpg, doc) dar nu gasesc cu ce.
Eu am procedat astfel: am scanat toate paginile bilantului ( format jpg) , iar apoi am deschis un document Word in care am inserat toate paginile scanate transformandu-le intr-un singur document complet. In aceasta forma le-am transmis si a fost in regula.
inserarea in word am facut-o astfel: ,, insert,, - ,,picture,,- ,, from file,, si de acolo mi-am selectat jpg-urile dorite, pe care le-am transfromat intr-un singur document.
puteti sa credeti ca desi programul "kogalniceanu" s-a "lansat" (in cosmos, probabil:rolleyes:) din 9 sept. 2011, guvernu' nici in ziua de azi n-are (NU ARE:stunned:) fondurile necesare garantarii creditelor pt imm-urile care au obtinut "acordul aippimm" din acest program?

adica n-au banii pe care ei insisi, guvernantii, s-au obligat sa-i aibe prin ordonanta care au dat-o (sau, mai corect, si-au dat-o) (oug60/2011)...


"Lansarea "Programului Kogalniceanu pentru IMM-uri la sediul AIPPIMM in data de 09.09.2011

Premierul Emil Boc a participat la conferinţa de lansare a Programului Mihail Kogălniceanu pentru IMM-uri in data de 09.09.2011"

[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 25 Noiembrie 2011
ContSters228228, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns intampinare anemona34 anemona34 un raspuns la intampinare se poate depune electronic? (vezi toată discuția)
Export fisier-noul revisal molly27 molly27 Am introdus un contract nou de munca in [b]noul[/b] revisal,insa nu mai stiu cum trimit la inspectiamuncii. Pana acum am salvat datele in format .xml si am ... (vezi toată discuția)
Hg 500/2011 si codul muncii comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Vin cu rugamintea de a-mi da si mie codul muncii actualizat si hg 500/2011 in format pdf, daca se poate . Multumesc (vezi toată discuția)