avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutor!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutor!!!

Buna ziua!
Sper ca ma puteti ajuta. Daca am imprumutat o verisoara cu o suma (destul de mare) de bani, fara sa incheiem nici un fel de contract, ce pot sa fac ca sa imi recuperez banii? Persoana a plecat din tara. Ulterior am aflat ca mai are luati bani imprumut (tot fara contract) si de la alte persoane.
Putem face ceva sa ne recuperam banii sau putem sa ne luam gandul de la ei?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: adinaadina , utilizator 10:36, 9 Septembrie 2008
cu martori.dar e destul de dificil.mai puteti miza pe buna credinta a verisoarei dvs. poate totusi va da banii.....sau.....ca sa facem un pic haz de necaz este un banc care suna cam asa
”Ion ii scrie lui Vasile: te rog sa mi inapoiezi cei 200 lei imprumutati.
Vasile raspunde :nu mi ai dat decat 100 lei.
si astfel a facut Ion rost de o dovada scrisa ca i a imprumutat bani lui Vasile.”
In primul rind trebuie sa dovediti ca ati dat bani verisoarei dvs. Identificati si cereti sprijinul si celorlante persoane care sunt in aceias situatie. daca ruda dvs. nu intelege sa va restituie suma de bani folositi calea instantei. Succes.
Va multumesc!
Ceva in genul lui Ion am facut si eu, doar ca pe calea sms-urilor. Ar putea constitui dovada in instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumu financiar unei persoane cunoscute ksc ksc Am imprumutat unei persoane cunoscute(ne cunoastem de 20 ani) in septembrie 2010 o suma de bani,fara a face un act in acest sens,imprumutul s-a realizat pe ... (vezi toată discuția)
Am imprumutat 400 ron unei cunostinte ggpar ggpar Am imprumutat suma de 400 ron unei cunostinte pt 2-3 zile. A trecut mai bine de 30 de zile si nu mi-a inapoiat bani. Ca dovada am un mesaj pe WhatsApp si un ... (vezi toată discuția)
înregistrare audio cu tel și sms-uri Dani Bcd Dani Bcd Poate fi folosită înregistrarea și mesajele scrise dintre 2 pers pentru o sumă de bani împrumutată dar fără nici un act scris (doar sms și audio în ... (vezi toată discuția)