avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma

Buna ziua!
As dori sa stiu cu cine pot lua legatura de pe acest site pentru infiintarea unei firme. Daca se rezolva intr-un timp scurt, ar fi perfect.

Astept raspuns.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 15:59, 28 Septembrie 2011
Pentru infiintarea unei firme trebuie urmata procedura prevazuta pe site-ul Registrului Comertului. Sunt necesare o serie de acte, enumerate tot pe acest site. Primul pas este sa faceti o rezervare de denumire, apoi sa va gasiti un sediu, sa stabiliti ce obiect de activitate va avea societatea, ce capital social initial va avea, cine sunt asociatii si cine va fi desemnat administrator. Dupa stabilirea acestor chestiuni, veti putea pregati documentatia de infiintare a societatii.
Actele de care aveti nevoie le gasiti aici:[ link extern ]
Va recomand sa va intocmiti actele in cadrul biroului de asistenta juridica de la registrul comertului. Economisiti timp, bani si eventuale probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma ciprianr ciprianr Buna ziua, Imi puteti spune care sunt pasii pentru infiintarea unei societati care se va ocupa cu achizitii intracomunitare si vanzare? Multumesc, (vezi toată discuția)
Care sunt pasii si cat ma costa infiintarea unui srl? law4ro law4ro Vreau sa imi fac o firma, si dupa ce am citit zeci de pagini de internet, sunt tot in ceata. Pot apela la intermediari, insa am hotarat sa fac eu totul, sa ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat pentru infiintarea unei firme noi - srl Xmas Xmas Buna seara, as dori sa stiu si eu, daca ma puteti ajuta, care sunt pasii de urmat pentru a infiinta o firma noua? Mentionez ca nu am mai infiintat niciodata ... (vezi toată discuția)