avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... condiþie primire alocaþie de susþinere a familiei
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

condiþie primire alocaþie de susþinere a familiei

În cazul unui copil care repetă anul şcolar şi îşi continuă studiile, familia mai beneficiază de alocaţia de susţinere?

Alte discuții în legătură

Alocatie pt.copil cu tata in italia si copilul in romania laurentiucioaga laurentiucioaga buna ziua...as dori sa aflu daca eu muncind in italia de 3 ani cu forme legale, pot beneficia de alocatie pt. copil de aici...copilul este in grija bunicilor ... (vezi toată discuția)
Alocatii elevi peste 18 ani invatamant special LTSEcaterina LTSEcaterina Elevii peste 18 ani care urmeaza cursurile invatamantului liceal special beneficiaza de alocatie in conditiile in care orientarea catre invatamantul special se ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat pentru copil miilan miilan Buna seara, Am urmatoarea situatie: Sunt cetatean roman si lucrez in Statele Unite. Sunt casatorita cu un cetatean american. In mai 2008 am nascut un copil ... (vezi toată discuția)