avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Respingere og 5/2001 de catre instanta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Respingere og 5/2001 de catre instanta

Stiam daca imi este respinsa og 5/2001 (facturi partiale stampilate cele mai multe, plus contract ) am pot indrepta si pe og 119/2007?

Dar daca se accepta pe og5/2001 suma partiala doar acele facturi semnate stampilate?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 11:46, 28 Septembrie 2011
OG 5 nu este aplicabila litigiilor de natura comerciala, doar OUG 119.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Og 5 / 2001 si 119 / 2007 cristianus cristianus Am o intrebare, astazi am aflat de pe site-ul instantei ca mi-a fost respinsa cererea de somatie de plata in baza og 5. Motivele inca imi sunt neclare, atata ... (vezi toată discuția)
Og 5/2001 versus oug 119/2007 Emil Lasconi Emil Lasconi Fratilor va rog sa ma ajutati. Am avut o somatie de plata respinsa de judecatorie( inca nu stiu motivele ca nu este motivata ) insa pot sa va spun ca am ... (vezi toată discuția)
Dilema og 119/2007 sau somatia de plata?? YNAA YNAA Este o intrebare adresata celor care au experienta instantelor pe aceasta tema intrucat se pare ca nici instantele nu au o practica unitara. In ceea ce ... (vezi toată discuția)