avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contributie pensie pentru vechimea in munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contributie pensie pentru vechimea in munca

In perioada 07.10.2005-01.09.2008 am lucrat la o firma de imobiliare part/time 2 ore din care rezulta cca. 9 luni,pot plati eu pentru diferenta de impozit de 6 ore pentru aceasta prioada ,unde si cum? Va multumesc anticipat ! Mentionez ca sunt administrator la aceasta firma si in prezent dar nu mai are activitate si am studii superioare. S. V.
Cel mai recent răspuns: savuvirgil , utilizator 09:11, 14 Octombrie 2011
Ar fii un haos pe piata muncii ca un individ sa aibe 4 servicii a cate 2 ore si intr-un an sa obtina echivalentul a 4 ani ca vechime,toata populatia tarii ar fii pensionara. Creste doar punctajul pentru calcularea pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data pensionare limita de varsta seneca399 seneca399 Sunt nascut in mai 1961,am 31 ani vechime in munca din care 9 ani in grupa a II-a.de munca Incepand cu 1 martie 2013 sunt pensionar invaliditate gr.III. La ce ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata dinua dinua Buna ziua, as dori sa va intreb cand un barbat , nascut in iunie 1957 , cu vechime in munca de 36 ani , dintre care 21 ani grupa a doua , cand poate iesi la ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta boban81 boban81 Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna cand pot iesi la pensie?Sunt nascut in 1953 luna 6 am o vechime de 10 ani la grupa 1,11 ani si 11 luni la grupa 2 si 8 ani la ... (vezi toată discuția)