avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua ,am si eu o intrebare:pot executa silit pe cineva in baza certificatului de mostenitor?persoana pe care vreau sa o execut silit retine ilegal un bun mobil ,adevaratul proprietar sunt eu.care ar fii procedura?va multumesc
Cel mai recent răspuns: F.V. Strauß , Consilier juridic 13:30, 28 Septembrie 2011
daca bunul mobil este in coproprietate cu alti mostenitori, va trebui sa cereti imparteala mostenirii si apoi executarea silita.
Pentru detalii privind obiectul executarii accesati [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 28 Septembrie 2011
ContSters145448, utilizator
este in coproprietate dar nu exista neintelegeri intre noi.stim exact ce vrem sa facem cu bunul din momentul in care il vom obtine,care este procedura propriu-zisa a executarii fara impartirea mostenirii pt ca amandoi suntem de acord sa o executam silit.
ei, bine, daca bunul respectiv este in coproprietate, si va intelegeti asupra acestuia, atunci mergeti la notar sa va autentificati intelegerea cu privire la acel bun. Daca dvs doriti sa primit bunul in intregime, atunci va trebui sa il despagubiti pe celalalt mostenitor cu o dreapta si prealabila despagubire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita alte imobile in care debitorul e doar coproprietar - dalida2009 dalida2009 In cazul executarii silite, banca poate executa si un apartament care nu a fost depus garantie, si la care debitorul este doar coproprietar cu o cota de 25%? ... (vezi toată discuția)
Buna seara, o intrebare daca unul dintre soti are de platit o ... florinf69 florinf69 Buna seara, O intrebare daca unul dintre soti are de platit o suma de 40000 lei daune, iar singurul bun (care este pe numele ambilor soti) este doar casa, li ... (vezi toată discuția)
Bun imobil comun - executare silita ioanagts ioanagts Buna ziua, am fost asociat si administrator la un srl. societatea a intrat in insolventa si lichidatorul a cerut angajarea raspuderii administratorilor. am ... (vezi toată discuția)