avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... introducere sporuri in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

introducere sporuri in revisal

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns in situatia in care trebuiesc introduse sporurile cu caracter permanent in revisal( de ex. spor vechime- care nu aste o suma fixa de la o luna la alta in cazul in care angajatul are concediu fara plata, invoire...etc) si societatea are un numar de 500 de salariati.In acest caz in fiecare luna trebuiesc introduse sporurile( de vechime, de inaltime, de ore noapte, de ore suplimentare....care si ele variaza de la luna la luna) pentru fiecare angajat in parte?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ela-ela , utilizator 11:32, 27 Octombrie 2011
Si noi am semnalat aceasta problema. Insa ITM-ul local ne-a sugerat sa facem o adresa catre ITM judet si sa asteptam raspuns oficial.
Abia astept raspunsul.
O saptamana frumoasa!
In sectiunea documente utile este postata o adresa a Inspectiei Muncii - for superior tuturor ITM-urilor care face referire la acest aspect ... o gasiti aici

www.avocatnet.ro/content/con...

Multumim mult.

Voi astepta si raspuns la adresa noastra.
Spuneti-mi va rog, sporul de weekend de minim 1% din salariul de baza se introduce in Revisal? Mentionez ca nu am trecut acest spor in contractul de munca, ci am facut doar un act aditional la Regulamentul de Ordine interioara in care am mentionat faptul ca salariatilor care lucreaza sambata si duminica le revin 2 zile libere consecutive + acest spor.. Nu stiu daca e corect asa. Si... in situatia in care fac un act aditional la contractul de munca in care mentionez acest spor, il trec in Revisal? Indiferent unde e trecut, cuantumul acestuia e la fel, dar difera in fiecare luna.
Da, sporul de weekend acordat in baza actului aditional la c.i.m. se introduce in Revisal.

Alte discuții în legătură

Revisal - inregistrare lunara modificare cuantum salariu si sporuri ela-ela ela-ela Buna ziua, In raspunsul dat de inspectia muncii se face referire la completarea in registru a oricarei modificari intervenite (lunar sau ocazional) [b]asupra ... (vezi toată discuția)
Spor la salariu divele divele Daca se acorda un spor la salariu, care nu este permanent, cum se trece in revisalul nou? (vezi toată discuția)
Spor de weekend se opereaza in revisal anonim2014 anonim2014 buna ziua. Speta concreta. Am avut control de itm, si ma obliga sa inchei act aditional la fiecare angajat pt sporurlie de weekend. precizez faptul ca ... (vezi toată discuția)