Salutari tuturor.
Am decis sa dau in judecata o societate care mi-a luat avans de 1500 E pentru un serviciu care nu mi-a mai fost oferit de mai mult de 3-4 luni, si care nu imi va fi oferit niciodata.
Intre timp am aflat ca firma este in dizolvare.
Pana acum am trimis notificare de plata (cerere restituire avans ) redactata de avocat. Am trimis cu Posta romana la adresa sediului social.
Problema este ca mi s-a intors inapoi pe motiv ca nu a fost ridicata de la posta timp de 10 zile.
1. Pot folosi dovada de trimitere in instanta sau este nevoie de semantura lui ca a primit?
2. Urmeaza sa trimit Convocare la conciliere directa. Sa o trimit tot postal riscand sa se intample acelasi lucru? Cum sa procedez astfel incat sa am semnatura de primire?
Problema este ca nu pot obtine confirmarea primirii daca el nu se duce la posta sa dea cu sunbsemnatul. Si clar el nu doreste sa ridice nici un document. In cazul asta, poate spune ca nu a primit niciodata nimic? Chiar daca eu am dovada trimirerii mandatului ?
Sa incerc cu executor judecatoresc? acesta cum ar proceda pentru obtinerea semnaturii de primire a documentelor?