avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzucapinea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzucapinea

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Tatal meu a cumparat de la o Societate pe Actiuni, acum 12 ani, cladirile aflate pe un teren al statului. In contractul de vanzare-cumparare se specifica, ca terenul va putea fi folosit de societate atata timp cat cladirile se vor afla pe el. Ar putea tatal meu sa dobandeasca proprietatea asupra terenului respectiv prin invocarea uzocapiunii?
Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 15:11, 28 Septembrie 2011
Pentru lamuriri suplimentare consultati [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 28 Septembrie 2011
ContSters145448, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire teren ContSters174421 ContSters174421 Buna ziua. Ma numesc B. Ghe. si locuiesc in Bucuresti. In urma cu putin timp, fratele meu a primit un telefon de la o persoana necunoscuta, care i-a adus la ... (vezi toată discuția)
Teren in folosinta gratuita alina cristi alina cristi Buna dimineata! as avea si eu o nelamurire la care va rog frumos sa imi dati un raspuns Societatea noastra are dat in folosinta gratuita si pe termen ... (vezi toată discuția)
Dreptul de folosinta a zonei din jurul cladirii FVR FVR Am cumparat o cladire care are parte comuna cu o curte cu alti proprietari. Vecinii sunt proprietarii de drept a apartamentelor lor cat si a curtii (dupa ... (vezi toată discuția)