avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... RECUPERARE DEBITE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

RECUPERARE DEBITE

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema. O societatea comerciala are incheiat un contract de achizitie publica cu o scoala, nu s-au achitat facturile, s-a facut procedura concilierii directe, fara nici un rezultat. In instanta pe cine chem in judecata scoala sau autoritatea administratiei locale, orasul, comuna etc. ...... Va rog sa ma indrumati ce procedura sa urmez pentru a recupera creanta pentru lucrarile efectuate Va mutumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 15:40, 28 Septembrie 2011
Trebuie sa chemati in judecata institutia care apare in contract si cu care ati semnat contractul. Daca figureaza scoala in acel contract ca beneficiar al lucrarii si cu ea ati semnat contractul, atunci impotriva ei trebuie sa formulati actiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare knopfler40 knopfler40 Cum ar trebui sa procedez pentru a-mi recupera banii investiti intr-o lucrare ? Pe scurt: firma pe care o administrez, a semnat un contract de executie ... (vezi toată discuția)
Restituire avans contract de lucrari anulat mara78 mara78 Va supun atentiei urmatoarea speta: Are loc o licitatie publica pentru un contract de lucrari. Se incheie licitatia si se atribuie contractul. Rezultatul ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta!!! fany22 fany22 Buna, Am nevoie urgenta de ajutor: soc. com. unde sunt admin. a incheiat contract cu o alta soc. com. am contract, o factura restanta (pe care nu vor sa ... (vezi toată discuția)