avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Mic producator - autorizare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Mic producator - autorizare

As dori sa produc la domiciliu si sa comercializez produse de panificatie. Imi puteti spune ce autorizatii trebuie si de unde se obtin? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:58, 29 Septembrie 2011
Puteti consulta unele informatii la adresa [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma producere sapun natural Valeriano Valeriano Buna ziua. Intentionez sa-mi deschid o mica afacere si anume, produceea si comercializarea sapunului natural. Pentru aceasta as dori sa stiu care este ... (vezi toată discuția)
Productie si comercializare sapunuri natuale lvoinea lvoinea Buna ziua, As dori sa stiu care sunt autorizatiile/certificatele/documentele pe care o societate cu cod CAEN 2042 Fabricarea parfumurilor si a produselor ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa si comercializare laurentiucostel22 laurentiucostel22 doresc ami deshide un pfa.ce nu stiu:ma poate ajuta la deshidere statul cu ceva daca sint o persoana cu handicap gradul3?daca reusesc al deshide,avind ... (vezi toată discuția)