avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Productie si comercializare sapunuri natuale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Productie si comercializare sapunuri natuale

Buna ziua,

As dori sa stiu care sunt autorizatiile/certificatele/documentele pe care o societate cu cod CAEN 2042 Fabricarea parfumurilor si a produselor cosmetice (de toaleta) are nevoie pentru a produce si comercializa sapunuri naturale.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 14:39, 30 Octombrie 2017
Buna ziua,

Exista o procedura de notificare a produselor cosmetice la Ministerul Sanatatii inainte de a le pune pe piata. Aici gasiti link-ul pentru notificare: [ link extern ]
Tot acolo veti gasi si informatii despre legislatia care reglementeaza acest domeniu.

Informatii utile despre autorizatii si relatia cu autoritatile mai puteti gasi aici: [ link extern ] /
[ JuristFirme.ro ]

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antreprenoriat - libera antrepriză și comerțul online Bo_ Bo_ Bună ziua, Am câteva întrebări legate de libera antrepriză și comerțul online. Mă pregătesc să deschid un site unde aș dori să vând produse ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma fabricarea sapunurilor 100%naturale handmade Valeriano Valeriano Buna seara. Ar putea cineva sa-mi spuna de ce studii (eventual cursuri ) as avea nevoie pentru a deschide o firma de producere si comercializare a sapunurilor ... (vezi toată discuția)
Traduceri etichete produse cosmetice fabiana25 fabiana25 In cazul in care doresc sa comercializez produse cosmetice (ma refer la produse pentru unghii cum ar fi geluri uv, accesorii, etc)cum trebuie sa procedez cu ... (vezi toată discuția)