avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... deschidere pfa si comercializare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

deschidere pfa si comercializare

doresc ami deshide un pfa.ce nu stiu:ma poate ajuta la deshidere statul cu ceva daca sint o persoana cu handicap gradul3?daca reusesc al deshide,avind calificare operator morarit panificatie,pot comercializa produsele la magazine?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:19, 7 Decembrie 2011
Aveti cateva informatii la adresa [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 7 Decembrie 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mic producator - autorizare florro2002 florro2002 As dori sa produc la domiciliu si sa comercializez produse de panificatie. Imi puteti spune ce autorizatii trebuie si de unde se obtin? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Intreprindere familiala Azuru Azuru Buna ziua! Am o firma infiintata in 2007. Activitatea ei a fost de cateva luni. Avand probleme de sanatate la aceea vreme am intrerupt dezvoltarea.... Din ... (vezi toată discuția)
Soc comerciala dritaS dritaS Sunt o persoana cu handicap grav As dori sa infiintez un af sau srl Ce sfat imi dati?.Beneficiez de ceva avantaje fiscale din partea statului? multumesc (vezi toată discuția)