avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Certificat inregistrare in scopuri de TVA firma ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Certificat inregistrare in scopuri de TVA firma suspendata 2010 care isi reia activitatea

Buna ziua,
Am un SRL (infiintat in 2009) a carui activitate am suspendat-o in mai 2010. Acum, am gasit de lucru si urmeaza sa reiau activitatea. Problema este ca in 2009 am obtinut certificat de inregistrare in scopuri de TVA, care a fost anulat din oficiu de ANAF, ca urmare a suspendarii activitatii. In octombrie 2011 eu imi reiau activitatea si imi trebuie un certificat TVA nou. Am inteles ca trebuie sa vina Garda financiara la sediu (care este apartamentul meu) sa verifice...ce?? Si ca obtinerea unui certificat nou dureaza o luna?? (in 2009 l-am obtinut in 2 zile). Care este procedura?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 09:59, 29 Septembrie 2011
ordinul ANAF nr.1967/2011 se aplica doar in cazul persoanelor nou infiintate si a celor care vor sa devina platitori de tva prin optiune.
deci nu e cazul dvs.
Multumesc!!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare tva la o firma suspendata razvandmn razvandmn Firma A infiintata in 2005 ca neplatitoare de TVA se inregistreaza in scopuri de TVA in 2007 , apoi in 2009 isi suspenda activitatea iar in 2010 reia ... (vezi toată discuția)
Anularea inregistrarii in scopuri de tva ord. anaf 1786/2010 kdoina2007 kdoina2007 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: in 5.05.2010 a aparut in Monitorul oficial nr. 292 ordinul ANAF nr. 1786/2010, referitor la ... (vezi toată discuția)
Devii platitor tva cu comisie de la garda financiara? florin89 florin89 Buna seara, Am si eu problema urmatoare: O firma infiintata in luna aprilie 2011, neplatitoare de TVA doreste sa devina platitoare de TVA. Am fost la ... (vezi toată discuția)