avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Legalizari activitati comerciale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Legalizari activitati comerciale

Sunt interesat de un jurist care ma poate ajuta sa autorizez un site de videochat.
De la inceput afirm ca am incercat cu multe persoane si nimeni nu a putut sa ma indrume . Nu pot crede ca astfel de acctivitate este ilegala in romania,
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 17:19, 28 Septembrie 2011
nu puteti presta pe site uri romanesti, trebuie sa aveti licente soft daca e cazul dar am inteles ca cu LINUX functioneaza foarte bine , problema este ca faceti servicii intracomunitare aici va trebuie un economist foarte bun.

"Videochat-ul este reglementat in Romania, prin urmare cei care doresc sa presteze o asemenea activitate nu savarsesc o infractiune, trebuie totusi ca orice prestator de servicii sa se inregistreze la registrul comertului, fisc(DGFP), si sa obtina avizele si autorizatiile necesare pentru o asemenea activitate. Singurul detaliu pe care pot sa il dau doritorilor este ca nu pot presta o asemenea activitate in regim de PFA intrucat nu exista nimeni care sa scolarizeze personal pentru o asemenea profesie. Stiti bine ca puteti presta o activitate in regim de PFA numai daca aveti o diploma in domeniu.
Mai mult decat atat, I.N.S. nu a introdus printre activitatile din economia nationala si aceasta activitate, desi este reglementata printro lege speciala.
Cu toate acestea se poate autoriza si inregistra fiscal si o asemenea activitate intrucat legea speciala permite desfasurarea unei asemenea activitati.
Daca in trecut,(in urma cu 3 ani) era necesara si un aviz din partea reprezentantilor Bisericii Ortodocse, ulterior printro OG a fost abrogat articolul respectiv.
Cei interesati in obtinerea autorizatiei ma pot contacta pe e-mail remus388@yahoo.com "

[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 28 Septembrie 2011
ovidiu7676, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa neplatitor de tva, achizitii intracomunitare de bunuri, se plateste tva la stat ? mariusleu mariusleu Buna ziua, Detin un PFA inregistrat in scopuri de TVA prin regim special (CUI aditional folosit doar in EU). Singura activitate desfasurata este de ... (vezi toată discuția)
Registrul op. intracomunitari Marius Mihai Marius Mihai Pentru PFA neplatitor de TVA , cu sediul in Romania, care efectueaza servicii de consultanta in beneficiul unei firme platitoare de TVA din Germania, este ... (vezi toată discuția)
Pfa romanesc cu punct de lucru in italia scarlat_ramona scarlat_ramona Buna ziua, sunt interesata sa deschid un magazin de produse alimentare in Italia, dar firma (PFA) sa o deschid in Romania. As dori sa stiu ce cod CAEN ar ... (vezi toată discuția)