avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentarã
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentarã

Am divorţat în 2006 când băiatul meu era major, deci nu a fost dat în nici o custodie. Tot atunci a terminat liceul şi a dat la facultate (eu am plătit taxele) dar şi-a retras dosarul. 1 an a stat acasă la maică-sa. În 2007 a dat la cluj la drept şi a intrat dar nu a prea fost pe la şcoală aşa că în anul următor a dat iar admitere în anul I la drept, a intrat. Anul 2 nu l-a mai terminat nici în 2011 când s-a retras. M-a dat în judecată pt. pensie alimentară în 2009 şi s-a stabilit pensie conformă venitului minim pe economie. I-a plătit până la începutul lui 2010 când am aflat că tot nu prea dă pe la facultate, lucrează din 2009 în cluj, iar eu sunt handicapat nevăzător grad 2 accentuat, am picior amputat şi am stat tot prin spitale şi la operaţii, am datorii în bancă deoarece actuala mea soţie a făcut credite ca să-mi achite creditele mele din fosta căsătorie deoarece eu nu le mai puteam plăti şi am cheltuzit o mulţime de bani cu spitalele.Acum a făcut plângere la poliţie că nu am mai plătit pensia alimentară. peste 1 lună împlineşte 25 ani.
Are dreptul la pensie ţinând cont de condiţiile de mai sus?
Cel mai recent răspuns: ContSters213050 , utilizator 19:48, 28 Septembrie 2011
Nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara copil major camycamelya camycamelya Buna ziua! In urma divortului dintr-e mine si sotul meu, in urma hotararii de divort sa stabilit ca ambii mei copii sa ramana in grija tatalui. Am o fata si un ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara eduard08 eduard08 buna ziua sotul meu are o fata care acum are 20 de ani .i-am platit pensie alimentara pana a terminat liceul .nu s-a dus la facultate dupa ce a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara - problema Marcel-T Marcel-T Am si eu o problema cu pensia alimentare, ambi copii au intrerupt scoala dupa terminarea liceului(1 an fata, respectiv 2 ani baiatul). Am 50 de ani,divortat ... (vezi toată discuția)