Am divorţat în 2006 când băiatul meu era major, deci nu a fost dat în nici o custodie. Tot atunci a terminat liceul şi a dat la facultate (eu am plătit taxele) dar şi-a retras dosarul. 1 an a stat acasă la maică-sa. În 2007 a dat la cluj la drept şi a intrat dar nu a prea fost pe la şcoală aşa că în anul următor a dat iar admitere în anul I la drept, a intrat. Anul 2 nu l-a mai terminat nici în 2011 când s-a retras. M-a dat în judecată pt. pensie alimentară în 2009 şi s-a stabilit pensie conformă venitului minim pe economie. I-a plătit până la începutul lui 2010 când am aflat că tot nu prea dă pe la facultate, lucrează din 2009 în cluj, iar eu sunt handicapat nevăzător grad 2 accentuat, am picior amputat şi am stat tot prin spitale şi la operaţii, am datorii în bancă deoarece actuala mea soţie a făcut credite ca să-mi achite creditele mele din fosta căsătorie deoarece eu nu le mai puteam plăti şi am cheltuzit o mulţime de bani cu spitalele.Acum a făcut plângere la poliţie că nu am mai plătit pensia alimentară. peste 1 lună împlineşte 25 ani.
Are dreptul la pensie ţinând cont de condiţiile de mai sus?