avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită angajament de plata nerespectat
Discuție deschisă în Executare silită

angajament de plata nerespectat

:">:">, iertata-mi fie insistenta si ''nepriceperea'' pe acest subiect ,....va rog sa-mi explicati daca: in cazul executarii bunurilor unui debitor ,eu in ce fel imi recuperez paguba(de natura baneasca),cum se procedeaza cu acele bunuri ?vor fi evaluate si acea voloare se v-a scade din debit si primesc acele bunuri?
Cel mai recent răspuns: Flavius1984 , utilizator 23:11, 28 Septembrie 2011
Intra-devar bunurile sunt evaluate si vandute, apoi veti fi despagubit tot in bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune bunuri Elenpasca Elenpasca Cum pot intra in drepturile care imi revin dupa succesiunea facuta dupa moartea tatalui??? Mentionez ca mama a vandut partea ei surorii mele care sa mutat in ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez cheltuielile cu avocatul? xuser xuser Cum imi recuperez cheltuielile cu avocatul pe penal? pas cu pas daca se poate.. ce se intampla daca ala nu plateste acele cheltuieli, nici macar cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Recuperare cautiune la contestatia de executare silita cipriq cipriq se poate recupera cautiunea depusa la cererea de suspendare a executarii silite? daca da, exista posibilitatea ca aceasta sa fie luata de creditor in cazul ... (vezi toată discuția)