avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum imi recuperez cheltuielile cu avocatul?
Discuție deschisă în Executare silită

Cum imi recuperez cheltuielile cu avocatul?

Cum imi recuperez cheltuielile cu avocatul pe penal? pas cu pas daca se poate..
ce se intampla daca ala nu plateste acele cheltuieli, nici macar cheltuielile judiciare,etc... ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:53, 3 Aprilie 2012
trebuie investita sentinta definitiva cu formula executorie si apoi incepeti executarea silita asupra bunurilor/veniturilor inculpatului, daca are. in caz contrar, veti ramine cu paguba.
Cheltuielile cu avocatul se pot recupera doar daca aveti hotarare judecatoreasca in acest sens.
Se poate trece la executarea silita prin executor judecatoresc.
Poi daca castigi pe penal? Trebuie sa fac un pas in plus pt. titlul executor? ma duc hotarea la executor? cat ma va costa? va suporta el cheltuielile de recupere? daca azi am aflat ca am castigat iar decizia e definitiv (fara alte cai de atac) maine pot depunde?
Dar daca partea adversa se plange la CEDO,ca de ex?
plingerea la CEDO nu suspenda executarea silita.cheltuielile de executare le avanseaza creditorul si se recupereaza integral de la debitor.
In final cheltuielile cu executarea silita le suporta debitorul, cel care in proces a pierdut. Trebuie sa mergeti la excutorul judecatoresc.

Alte discuții în legătură

Onorariu nastaseelena nastaseelena ce se [poate intampla daca un creditor nu plateste onorariu de executare. De exemplu un creditor a inaintat executorului judecatoresc dosar pt recuperarea ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii de onorariu dati unui avocat intr-o cauza castigata? gudflo gudflo Va rog sa imi spuneti cum ajung sa primesc banii inapoi.,prin sentinta obliga persoana sa imi plateasca suma care este cu titlu de cheltuieli de judecata (vezi toată discuția)
Despagubiri salariale titibus titibus Pentru despagubiri egale cu salariile majorate ,reactualizate si indexate de la data concedieri pina la data deciziei cistigate in instanta, pentru care am ... (vezi toată discuția)